Proiecte finalizate

Lucratori de tineret

Voluntari implicati

Despre noi

ASOCIAŢIA TINERILOR IEŞENI este o asociaţie de și pentru tineret, infiinţată la nivelul județului Iași, în anul 2009 având scopul de a promova și susține la nivel regional interesele și activitățile tinerilor, fie ele socio-profesionale, educaționale, culturale, sportive, de divertisment sau de altă natură.

Viziunea Asociației Tinerilor Ieșeni este aceea că tinerii pot schimba societatea în care trăiesc prin voință, implicare și atitudine.

Misiunea noastră este de a insufla tinerilor dorința de a acționa, de a se implica pentru dezvoltarea lor și a societății din care fac parte, pentru o comunitate mai puternică, mai responsabilă, mai informată.

Proiecte derulate de către voluntarii asociației se adresează tuturor categoriilor de tineri ai județului Iași fie ei studenți, elevi, tineri din mediul rural sau urban, etc.Până în prezent Asociația Tinerilor Ieșeni a implementat o serie de proiecte proprii sau în colaborarecu alte ONG-uri sau instituții locale/naționale  printre care: proiecte de responsabilizare socială (Vreau o țară ca afară – finanțat de Comisia Europeană), campanii de informare și conștientizare (Draga Drogo, Visează fără să fumezi), proiecte culturale (festivalul național Unifest, Festudis, Gfest, Folk n Iași), proiecte sociale (Caravana filmului romînesc pentru tinerii din mediul rural, Moș Crăciun în mediul rural), sesiuni de formare pentru tineri (Training de scriere de proiecte, Lideri în formare, Lucratorul de tineret ieșean, Youth Workers for NE Region, ), acțiuni de ecologizare, donare de sânge, schimburi internaționale de tineri în cadrul programului Erasmus+.

ASOCIATIA TINERILOR IESENI este membră a UNIUNII STUDENTILOR DIN ROMANIA.

Proiecte realizate

Ultimele articole publicate

08 Dec 2018

Gala tanarului iesean 2018

Noi ne-am înscris! Veniți să ne susțineți! Pe 10 decembrie, ora 18 se va organiza…
09 Dec 2018

Fericirea din cutia de pantofi

Spectacolul "Seara Corurilor de Tineret" face parte din proiectul "Fericirea din cutia de pantofi", proiect…

Contactati-ne

Completati formularul de mai jos si vom lua legatura cu dvs.

Adresa Strada Amurgului nr. 8
Iasi, Jud. Iasi