Proiectul „Lideri în formare” s-a desfășurat  în perioada 01 august – 15 septembrie 2014. Activitatea principală a constat în desfășurarea unui training structurat pe doua module, având ca teme leadershipul şi comunicarea, în perioada 15-18 august 2014. Trainingurile s-au desfășurat în tabara Muncel din comuna Mogoșești-Siret, judeţul Iasi. La traininguri au participat 20 de tineri  ieșeni cu vârsta cuprinsă între 15 şi 30 de ani selectaţi în urma înscrierii pe site-ul proiectului.

Pe lângă activitățile de training propriu-zise, echipa de proiect a organizat o serie de activități de socializare și teambuilding pentru participanții la traning, în vederea  dezvoltării abilitațillor de comunicare şi lucru în echipă.

La finalul cursurilor de formare a fost organizată o sesiune de evaluare a cunoștințelor acumulate de către participanți, s-a acordat feedback și au fost înmânate diplome de participare.

Prin participarea în cadrul proiectului, tinerii beneficiari ai sesiunilor de formare, și-audezvoltatabilitățile de coordonare pentru activităţile de voluntariat dincadrul organizaţiilor din care provin.